Poštovani članovi i prijatelji HPD Dubrovnik! Odlukom izvršnog odbora HPS-a od 16.9.2019. promjenjen je format, izgled i sadržaj članske iskaznice HPS-a.

Nove su iskaznice izradjene u obliku standardizirane ID plastične kartice s poljima za upisivanje osnovnih članskih podataka (ime, prezime, oib, naziv planinarskog društva).

Promjenom formata članovi će dobiti iskaznice koje su dosta praktičnije, a ujedno jednostavnice za ured društva. Članske markice su od ove 2020.godine tiskane u obliku samoljepivih naljepnica sa zastitnim elementima.

Cijena markice za članove HPD Dubrovnik iznosi: 50,00 kuna za djecu, studente i umirovljenike, 100,00 za sve ostale 20,00 nove iskaznice cijene su jednake kao i svih ovih godina. Valjanost markice je do 31.12.2020. Članske iskaznice cemo zamjenivat postupno, jer dosadašnje kartonske članske iskaznice mozete koristiti do popunjenja svih polja za članske markice, a najduže do kraja 2024. svi članovi trebaju ispuniti nove pristupnice koje će biti dostupne na našoj web stranici, kao i na web stranici HPS-a.

Članske iskaznice i markice već su u opticaju, pa vas molimo da članarinu uplatite putem internet bankarstva ili u OTP banci na IBAN HR6124070001169000178 u svrhu članarina (navesti ime i prezime) korigiranje mailing liste će se obavljati sa uplatama članarine.

Na ovom linku možete pronaći NOVE PRISTUPNICE.

Written by HPD Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.